2017 12 15 Röntgenresultat

Den 13/12-17 röntgades Wildas (Danish Danehouse's Senorita) höfter och armbågar, lyckan var total när vi fick svaren! HD A, ED 0!! Toppbetyg alltså! 

2017 12 23-24 Lyckade dejter!

Under julen slog det gnistor mellan Milla och Monki! För första gången använder jag  2 egenuppfödda whippar vilket gör denna kull extra spännande. Jag hoppas på att det föds ett gäng vackra, springglad, trevliga och välskapta valpar i slutet av Februari! Är du intresserad av en valp? Då är du varmt välkommen att kontakta mig.

2017 12 01 Vi har 2 valpar kvar till salu.

Vi har en han och en tikvalp kvar som söker efter sina kärleksfulla föralltidhem. Är du intresserad så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Jag är väldigt nöjd med denna kull. Alla valparna är väldigt trygga och sociala. Dem har åkt väldigt mycket bil, flera turer på 30 mil utan problem. Dem har sovit hela tiden och inte en enda har mått illa! 

Du kan se under fliken Kullar-Opposite för mer info om vilka 2 valpar som är kvar. 

Klicka HÄR för att komma till sidan.

2017 09 26 Grattis Tine & Milton!

Jag har ju glömt att skriva in här hur bra det gått för Tine och Milton! Dom har tävlat i rallylydnad och från och med den 27/7-17 så heter Milton  numera RLD N NP My Baboonballoon i stamtavlan! Dem har även gått godkänt doftprov. Så fantastiskt duktigt team!

2017 09 25 Mera valpplaner.

Jag har uppdaterat valpsidan med mera valpplaner. 

2017 09 24 Valparna

Nu finns det nya bilder på Bambina & Figges valpar. Dom hittar du på min FACEBOOKSIDA.

2017 09 23 INT Höstprovet i Norge

Igår var vi på LC i Norge för första gången! Provet arrangerades på en skola och var ett väldigt välarrangerat prov. Nemaz Problemaz Bigbadaboom sprang två supersnygga lopp ännu en gång! Hon placerade sig slutligen på en 5e plats (av 26 startande Int tikar) endast 0.75 poäng från certet, men nära skjuter ingen hare.  Nemaz Problemaz Big Bad Wolf deltog också, det var hans andra prov och han sprang också 2 supersnygga lopp. Det lönade sig och han placerade sig som 2a med CERT! Grattis igen Teddy & Anna!!

2017 09 16 Valparna är här!

Den 15/9 föddes 7 underbara valpar. 6 tikar och 1 hane. Allt gick jättebra, ni kan följa valparna HÄR. Det finns fortfarande valpar som söker egna hem, så är du intresserad så är du varmt välkommen att kontakta mig.

2017 08 31 Vi planerar Grand Danois-Valpar!

Det är mycket spännande på gång nu! Bland annat så har jag fått en fantastisk möjlighet! Det är att vara Co-breeder till denna fantastiska kombination! Detta är jag enormt tacksam över Katarina Althen! Vad är då så himla fantastiskt med denna kombo? Jo, båda föräldrarna har fantastiska linjer bakom sig. Balthazar ger oss tillbaka mammas linjer (Bleibergquelle). Underbara, trevliga och snygga GD som tyvärr inte finns kvar men lever vidare genom Balthazar. Han är minst lika trevlig som sina förfäder! Aicha bidrar med sin "Im the queen" attityd och sitt otroligt vackra både inre och yttre! Hon har även hon en fantastisk stamtavla, och vem tycker inte att hennes mor var outstanding? SnyggBettan! Hur många gånger får man en chans som denna? Att få in så många favoriter i en stamtavla? Inte alls många vill jag påstå! Nu är det bara att hoppas på att denna romans bär frukt! 

2017 08 26 Mariestad Int LC Prov

Haylie (NP BigBadaBoom) fortsätter att glänsa på LC fälten! Hon lyckades att ta en 7e plats av 37 tikar i klass 1. Och tilldelades ännu ett CERT! Hon står inför championat nästa år. Väldigt spännande tider! Men innan dess så ska vi ta en tur till Norge och prova lyckan.

2017 08 26 Bambina nästan 6 1/2 vecka sedan första parningen.

Bambina börjar bli rund och go! Nu ska hon få flytta hem hit från sin fodervärd. Och vi ska plocka fram valplådan och börja förbereda inför dem kommande små!

2017 07 12 Vi hoppas på valpar!

Bambina har varit på en lyckad dejt med snyggingen Figge idag! Nu hoppas vi på valpar i september! Men vi kommer att åka på dejt imorgon också. Mer info kommer under fliken VALPAR.

2017 07 05 Valpar

Bambina, Sobresalto Voce E Notte har börjat löpa. Hon kommer att åka på dejt nästa vecka. Och förhoppningsvis så går allt bra och vi får valpar här på kenneln igen i höst. Mer info kommer om hanen när vi ser om det blev en lyckad dejt eller inte.

2017 07 04 Besök hos Kennel Above All

Above All I'll Dream Of You (Ägare Eva Persson)

Idag har jag varit och hälsat på Katarina Althen på kennel Above All. Vi passade på att fota hennes hundar. Jag är väldigt förtjust i dem alla. Mycket trevliga och snygga GD!

  • SECH Above All I Bet

  • Above All I Do It For You

  • NOJW-12 NORDIC CH SECH NOCH DKCH Above All I'm A High Stake Bet

2017 06 10 LC Nyland Nat

Nemaz Problemaz BigBadaBoom "Haylie" gör det igen! Men denna gången blir hon 1a och tilldelas CERT! Än så länge har hon tilldelats CERT VARJE GÅNG hon startat! Även om hennes första resultat ströks. 

Jag är så oerhört stolt över att ha fött upp denna tjej!

Nästa prov vi åker på blir Norberg den 31/7. Längtar!

2017 05 28 LC Katrineholm Nat

Wow Nemaz Problemaz BigBadaBoom "Haylie" tog CERT idag i Katrineholm! 

 

 

2017 05 13 LC Hedemora Nat

Idag har Nemaz Problemaz BigBadaBoom "Haylie" varit på sitt första LC-prov. Och hon klarade det med bravur då hon kom 3a och vann sitt första CERT!

 

Tyvärr ströks detta resultat då jag hade anmält till provet innan hon sprang sitt sista godkända licenslopp. Ganska surt, men vi lär av misstaget och hoppas på gott resultat i Katrineholm istället :D

23/4 Utställning i Västerås

Teddy

Idag var vi på utställning i Västerås, resultaten var lite si och så. Men den det gick bäst för idag var Teddy, NP Big Bad Wolf som vann sin klass och tilldelades ck. Men det roligaste med dagen var att få träffa mina underbara valpköpare och "mina" goa valpar! Vi passade på att fota hundarna lite.

  • NP My BaboonBalloon myser med matte Tine,

  • NP Foxy Lil Fox, NP Lil Black Swan, NP BigBadaBoom & NP Big Bad Wolf

  • NP Foxy Lil Fox, NP BigBadaBoom, NP Lil Black Swan, & NP Big Bad Wolf

2016 10 09 Valpträff i Enköping!

Igår träffades vi i Enköping, jag, mina valpköpare (från senaste kullen och även tre från tidigare kullar) och alla valparna i senaste kullen! Gud vad det var lyckat och alla ställde även ut sina valpar. Ni var grymt duktiga allihopa!! Jag är så himla tacksam över att ni alla kom och jättekul att ni hade trevligt. Gissa om jag känner mig lyckligt lottad som har så många fantastiska valpköpare! Både nu till senaste kullen och tidigare kullar. Detta måste vi göra om! :D Detta var helt klart den roligaste utställningen jag varit på! Och tack alla ni som berömde valparna, det betyder jättemycket för mig!

2016 09 17 Inoff Utställning i Sveg

Sally (NP Lil Black Swan) har varit på sin första utställning. Hon skötte sig jättebra och blev fint visad av matte Susanne. Dom briljerade i ringen och slutade som BEST IN SHOW-Valp!